Infiintata in 1997, S.C. TEHNOVALCAR IMPEX S.R.L este o firma specializata in domeniul utilajelor de constructii din Romania.

             Cu sediul in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud,  firma noastra are ca obiect principal de activitate importul, comercializarea de utilaje si echipamente de constructii, piese de schimb si oferirea de servicii in domeniul utilajelor pentru constructii, precum si service de reparatii capitale.
Tipurile de utilaje pe care firma noastra le comercializeaza sunt: autogredere, buldozere, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, autofreze, cilindri vibrocompactori, autospeciale, tractoare si macarale.
      
             Colaborand, initial, in zona europeana central-estica, cu tari precum Rusia, Belarus, Ucraina, Cehia, Polonia si Ungaria, firma si-a extins, in prezent, atentia inspre vestul Europei, in tari precum Italia, Germania si Belgia.Aceasta i-a adus o dezvoltare dinamica in ultimii ani, firma noastra castigand ca parteneri nume importante de producatori si furnizori de utilaje de constructii.

              Misiunea noastra: de a oferi cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface nevoile clientilor nostri si de a raspunde proactiv celor mai exigente cerinte care ne-ar putea fi adresate.

              Cum ne indeplinim obiectivul?

               Personalul de specialitate angajat, experienta de peste un deceniu in domeniu, calitatea produselor oferite si a serviciilor prestate, promptitudinea cu care raspundem cerintelor datorita unei game largi de produse pe care le detinem si care pot fi livrate in cel mai scurt timp prin mijloace moderne de distributie, cat si continua imbunatatire a mijloacelor de comunicare cu furnizorii si clientii nostri prin extinderea logistica si vizionara reprezinta strategia prin care dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri astfel incat sa devenim un partener de incredere pentru colaborarile viitoare.

   
     
     
     
     
         
Copyright © Tehnovalcar, 2011. Design by Dimax.